Financiering

Financieringsmogelijkheden voor duurzame energie- en klimaatactieplannen

Toegang tot financieringsmogelijkheden is de sleutel om ambitieuze plannen in daden om te zetten. De pagina Financieringsinstrumenten biedt het Netwerk van het Burgemeestersconvenant duidelijke en praktische informatie over alle financiële - en subsidiemogelijkheden.

De interactieve financieringsgids verzamelt informatie over de financieringsmogelijkheden van de Europese Unie, de lidstaten en belangrijke financiële organisaties zoals de Europese Investeringsbank. De gids bevat ook informatie over ondersteunende diensten en vernieuwende financieringsplannen.

Bij de nuttige links vindt u relevante financiële publicaties voor het Convenant Netwerk, zoals geslaagde acties en inspirerende voorbeelden.


Interactieve subsidiegids


UITGEBREID ZOEKEN Wis allesNuttige links

Belangrijke publicaties, waaronder beste praktijken uit de gemeenschap van burgemeestersconvenanten, geleerde lessen en nuttige rapporten van de belangrijkste EU-instellingen, worden in deze sectie verzameld.Meer publicaties van het Netwerk van het Convenant vindt u enkel op uw persoonlijke pagina (Mijn Convenant) van deze website.