Legal

Privacy policy

Privacy verklaring

Deze website wordt beheerd en onderhouden door het Burgemeestersconvenant, een consortium van netwerken van lokale en regionale overheden onder leiding van Energy Cities en Climate Alliance en bestaande uit CEMR, EUROCITIES, FEDARENE en ICLEI Europe.

Juridische disclaimer

De verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze webpagina ligt uitsluitend bij de auteurs. Deze pagina geeft niet noodzakelijker de mening van de Europese Unie weer. Noch de European Association for Creativity & Innovation noch de Europese Commissie zijn verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie op deze website.

Algemeen gegevensbeleid

Uw persoonlijke gegevens zijn vertrouwelijk en zullen zonder uw toestemming niet aan derden worden verstrekt, in overeenstemming met de algemene verordening inzake gegevensbescherming (GDPR) van de EU.

Gegevensbeleid "MyCovenant"

Ondertekenaars en andere leden van het Burgemeestersconvenant dienen toegang te krijgen tot "MyCovenant”, het met een wachtwoord beveiligde gedeelte van de website.

Raadpleeg hier het volledige gegevensbeleid voor MyCovenant.

Hoe kunt u uw persoonlijke contactgegevens beheren?

Enkel u beslist of u uw contactgegevens op de volgende manier op de website van het Burgemeestersconvenant Europa wil laten verschijnen:

· Wanneer u gevraagd wordt om uw profiel in te vullen op het beveiligde gebied, zoek dan naar het vakje dat u kunt aanvinken om aan te geven dat u deze informatie op de website van het Burgemeestersconvenant - Europa wilt laten verschijnen.

· Als u er eerder mee heeft ingestemd om uw persoonlijke gegevens weer te geven, kunt u op elk moment van mening veranderen door het vinkje bij de betreffende vakjes uit te vinken.

Zorg ervoor dat u ons op de hoogte brengt van uw wensen voor elk van de contactgegevens die u met ons deelt.

 

 

Hoe kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen of verwijderen?

U kunt uw gegevens en contactgegevens te allen tijde bijwerken of verwijderen. U hoeft alleen maar in te loggen op het extranet en uw profiel te wijzigen (onder "Mijn account" > "Mijn team").

Abonnees op onze e-maillijsten kunnen hun abonnement opzeggen via een link onderaan elke e-mail van eumayors.eu.

Hoe beveiligen we uw persoonlijke gegevens?

Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke informatie veilig is. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking van gegevens te voorkomen, hebben we aangepaste fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingesteld om de informatie die we online verzamelen te beschermen en te beveiligen.

De toegang tot uw persoonlijke gegevens is onderworpen aan strenge veiligheidscontroles zoals encryptie en toegangscontrole. Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden zonder uw voorafgaande toestemming.

Privacy van onze e-maillijsten

We houden e-maillijsten bij om geïnteresseerde, in aanmerking komende personen op de hoogte te houden van belangrijke onderwerpen. Deze personen moeten zelf verzoeken om zich aan te sluiten.

Wij configureren de software van deze lijst zodat deze weigert om de e-mailadressen van onze lijstabonnees vrij te geven aan anderen dan degenen die wij machtigen. Wij maken geen e-mailadressen bekend die zijn geregistreerd vanaf de website.

Wij zijn echter niet de auteur van deze software en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de software die de anonimiteit van de abonnees moet garanderen.

Disclaimer

De verantwoordelijkheid voor wat er in het beveiligde gebied wordt ingevuld ligt bij de gebruiker zelf. U alleen bent verantwoordelijk voor de inhoud van uw profiel dat zichtbaar wordt gemaakt op de website van het Burgemeestersconvenant - Europa. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik dat kan worden gemaakt van deze informatie. Wij zijn ook niet verantwoordelijk voor de handelingen van derden, de inhoud van hun website of de producten of diensten die zij aanbieden.

Neem contact met ons op over ons privacybeleid

Als u twijfels of vragen heeft over dit privacybeleid, stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.